top of page

Hipnoză Ghidată 
pentru a te lăsa de fumat

Introdu adresa ta de Email, și apasă butonul "Înscrie-te" pentru a fi notificat când lansăm cursul.

Mulțumim! Am primit email-ul tău.

Partajând adresa dvs. de email, sunteți de acord cu Termenii & Condițiile noastre și cu Prelucrarea Datelor.

Blurry Blue

Beneficiază de puterea hipnozei cu Blisk pentru a te lăsa de fumat!

100% natural, fără suplimente
Nu ai nevoie de motivație

Minimalist Family Three Photo Collage (1).png
Doar 20 de minute pe zi timp de 14 zile pentru a renunța la fumat cu ajutorul Hipnozelor Ghidate Blisk.

Scapă de dependența de nicotină din interiorul minții tale. Sesiunile de hipnoză Blisk te vor ajuta să schimbi modul în care percepi dependența ta de nicotină, renunțând cu ușurință la fumat.

3.png
5.png
Gestionează-ți emoțiile

Gata cu teama de a renunța la tutun. Blisk te ajută să înveți cum să gestionezi anxietatea, stresul și schimbările de dispoziție, astfel încât să nu mai fumezi niciodată.

Schimbă-ți obiceiurile

Cu Blisk vei deveni cu ușurință nefumător definitiv. Vei obține încrederea necesară pentru a construi viața fără fumat pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

6.png

Hipnoza te ajuta să te lași de fumat!

Mai multe studii au descoperit că hipnoza este o abordare benefică pentru renunțarea la fumat. De exemplu, hipnoza pentru renunțarea la fumat a dus la 40% renunțare la tutun după tratament, 60% la 12 săptămâni de urmărire și 40% la 26 de săptămâni de urmărire. Unii au descoperit că după chiar o singură sesiune de hipnoză poate duce la reduceri semnificative ale fumatului în comparație cu grupurile placebo sau fără tratament, precum și o abstinență mai mare la 4, 12, 24 și 48 de săptămâni după sesiune. Un studiu clinic de 226 persoane a constatat că o singură sesiune de hipnoză pentru renunțarea la fumat a dus la o renunțare de 52% după tratament și menținerea de 23% a abstinenței continue timp de 2 ani. Hipnoza ar putea spori, de asemenea, efectele intervențiilor comportamentale asupra renunțării la fumat. De exemplu, un studiu a demonstrat că, după 3 luni de hipnoză combinată cu consiliere, 56% dintre participanți s-au oprit din fumat, comparativ cu 12% care au folosit doar consilierea și 0% care nu au primit ajutor. În plus, la o urmărire de 10 luni, 50% dintre cei care au primit hipnoză și consiliere au rămas abstinenti, comparativ cu 0% dintre cei care au primit doar consiliere. Autohipnoza este un mijloc ușor disponibil și eficient pentru a renunța la tutun. 

Blisk are misiunea de a oferi oamenilor puterea de a-și atinge obiectivele mai rapid prin utilizarea Hipnozei și Meditației.

Rezultate Rapide

Experimentați o transformare profundă după doar 6 ședințe.

100% Digital

Accesați îndrumarea experților direct de pe telefon.

Sănătos!

Nu sunt necesare medicamente sau suplimente.

Blurry Blue

Despre Hipnoză

New post for social media with phone screen and blurred background (4).png

Ce este Hipnoza? 

Hipnoza este o stare mentală caracterizată prin sugestibilitate sporită și atenție concentrată.

S-ar putea să întâlnești stări similare în mod natural, cum ar fi atunci când devii complet absorbit de o carte sau de un film.

Cum functioneazã?

Blisk funcționează similar cu alte aplicații de meditație. Tot ce trebuie să faci este să găsești un spațiu liniștit în care să nu fii deranjat, să te întinzi și să-ți pui căștile pentru a avea cea mai bună experiență. 

Va funcționa pentru mine?

Da, cercetările arată că Hipnoza ghidată funcționează pentru trei din patru persoane.

Ce este Hipnoza ghidată?

Hipnoza ghidată este un set pre-înregistrat de instrucțiuni și muzică liniștitoare pentru a vă ajuta să obțineți o stare meditativă.

Cu Blisk, vă puteți bucura de acest proces din intimitatea propriei case, având flexibilitatea de a alege când și unde doriți să ascultați meditațiile.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe?

În timp ce ascultați o sesiune de Hipnoză Blisk, instructorul vă va ghida către o stare relaxată și concentrată prin exerciții de vizualizare. Odată ce ajungeți în această stare în care mintea voastră este mai receptivă, veți auzi sugestii care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul.

 • Ce este hipnoza?
  Hipnoza este o stare mentală relaxată în care oamenii experimentează o atenție sporită, concentrare și sugestibilitate. În timp ce hipnoza este adesea descrisă ca o stare asemănătoare somnului, este de fapt o stare de atenție concentrată, și sugestibilitate sporită. Te aflii într-o stare asemănătoare cu hipnoza atunci când te uiți la un film bun și ești captivat în poveste, când citești o carte, sau când conduci spre casă către un drum pe care l-ai făcut de multe ori. S-a demonstrat că hipnoza are beneficii medicale și terapeutice, mai ales în reducerea durerii și a anxietății.
 • Cum funcționează?
  Hipnoza Ghidată implică concentrarea minții pentru a ajunge la relaxare, concentrare sau conștientizare. Prin focalizarea atenției și relaxare, hipnoza poate reduce stresul, îmbunătăți concentrarea, dezvolta auto-cunoașterea și aduce beneficii atât pentru sănătatea mintală, cât și pentru cea fizică.
 • Ce se va întâmpla în timpul fiecărei sesiuni?
  În timpul unei sesiuni, vei închide ochii, iar Blisk te va ghida către o stare relaxantă și concentrată. În timpul hipnozei, Blisk îți va oferi sugestii pentru îmbunătățirea stării tale.
 • Voi fi inconștient în timpul Hipnozei Ghidate?
  Multe persoane cred că atunci când sunt hipnotizați sunt inconștienți și nu pot controla ce li se întâmplă. Însă în realitate ești complet conștient de împrejurimile tale și în ciuda a ceea ce mulți artiști de scenă ar putea pretinde, în realitate nu poți fi obligat să faci nimic împotriva voinței tale. Testele cerebrale efectuate pacienților în timpul ședințelor de hipnotizare au arătat un nivel ridicat de activitate neurologică. În timpul hipnozei ghidate poți deschide ochii în orice moment deoarece te aflii in control absolut.
 • Pot persoanele cu complicații de sănătate mentală, cum ar fi psihoza sau tulburarea de personalitate, să utilizeze hipnozele Blisk?
  Hipnoza poate fi periculoasă dacă suferiți de o afecțiune psihiatrică gravă. Dacă suferiți de psihoză, o afecțiune psihiatrică organică, tulburare de personalitate sau tulburare de personalitate antisocială, este cel mai bine să consultați un doctor înainte de a încerca hipnoza, deoarece aceasta ar putea agrava afecțiunea dumneavoastră. Nu utilizați hipnozele fără a consulta un doctor.
bottom of page