top of page

FAQ

 • Ce este hipnoza?
  Hipnoza este o stare mentală relaxată în care oamenii experimentează o atenție sporită, concentrare și sugestibilitate. În timp ce hipnoza este adesea descrisă ca o stare asemănătoare somnului, este de fapt o stare de atenție concentrată, și sugestibilitate sporită. Te aflii într-o stare asemănătoare cu hipnoza atunci când te uiți la un film bun și ești captivat în poveste, când citești o carte, sau când conduci spre casă către un drum pe care l-ai făcut de multe ori. S-a demonstrat că hipnoza are beneficii medicale și terapeutice, mai ales în reducerea durerii și a anxietății.
 • Cum funcționează?
  Hipnoza Ghidată implică concentrarea minții pentru a ajunge la relaxare, concentrare sau conștientizare. Prin focalizarea atenției și relaxare, hipnoza poate reduce stresul, îmbunătăți concentrarea, dezvolta auto-cunoașterea și aduce beneficii atât pentru sănătatea mintală, cât și pentru cea fizică.
 • Ce se va întâmpla în timpul fiecărei sesiuni?
  În timpul unei sesiuni, vei închide ochii, iar Blisk te va ghida către o stare relaxantă și concentrată. În timpul hipnozei, Blisk îți va oferi sugestii pentru îmbunătățirea stării tale.
 • Voi fi inconștient în timpul Hipnozei Ghidate?
  Multe persoane cred că atunci când sunt hipnotizați sunt inconștienți și nu pot controla ce li se întâmplă. Însă în realitate ești complet conștient de împrejurimile tale și în ciuda a ceea ce mulți artiști de scenă ar putea pretinde, în realitate nu poți fi obligat să faci nimic împotriva voinței tale. Testele cerebrale efectuate pacienților în timpul ședințelor de hipnotizare au arătat un nivel ridicat de activitate neurologică. În timpul hipnozei ghidate poți deschide ochii în orice moment deoarece te aflii in control absolut.
 • Pot persoanele cu complicații de sănătate mentală, cum ar fi psihoza sau tulburarea de personalitate, să utilizeze hipnozele Blisk?
  Hipnoza poate fi periculoasă dacă suferiți de o afecțiune psihiatrică gravă. Dacă suferiți de psihoză, o afecțiune psihiatrică organică, tulburare de personalitate sau tulburare de personalitate antisocială, este cel mai bine să consultați un doctor înainte de a încerca hipnoza, deoarece aceasta ar putea agrava afecțiunea dumneavoastră. Nu utilizați hipnozele fără a consulta un doctor.
bottom of page