top of page

Disclaimer Medical

Nu folosiți CURSURILE, PROGRAMELE, TRAININGURILE, AUDIOBOOK-URILE BLISK (www.blisk.ro) fără îngrijiri și consultări medicale adecvate. Dacă bănuiți că aveți o problemă medicală sau o boală, vă rugăm să consultați medicul pentru diagnostic și tratament.

Opiniile exprimate de LORELLE STYLE SRL ȘI DE BLISK (www.blisk.ro) sunt publicate doar în scopuri educaționale și informaționale și nu sunt destinate unui diagnostic, tratament sau ca un înlocuitor pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic și tratament. Vă rugăm să consultați un medic sau un alt profesionist în îngrijirea sănătății pentru nevoile și îngrijorările specifice de îngrijire a sănătății și / sau medicale.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a putea strânge toate informațiile despre sănătatea dvs. (ex. Vârsta, istoricul sănătății, simptomele etc.) pentru a vă stabili starea de sănătate. Informațiile furnizate prin intermediul BLISK (www.blisk.ro) nu sunt destinate să înlocuiască consultările cu medicul dumneavoastră și nici să ofere sfaturi medicale specifice stării dumneavoastră de sănătate.

BLISK (www.blisk.ro) își declină orice răspundere care rezultă din informațiile furnizate către dvs. spre utilizare sau pentru orice rezultat negativ al utilizării informațiilor furnizate de BLISK (www.blisk.ro) pentru orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la orice neînțelegere sau interpretare greșită a informațiilor furnizate aici.

Informațiile de pe acest site nu sunt concepute sau implicite pentru a fi un substitut pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament. Tot conținutul, inclusiv textul, grafica, imaginile și informațiile,video, audio conținute pe site disponibile prin intermediul acestui site web, și sau comandate în format DVD sunt destinate doar informațiilor generale.

BLISK (www.blisk.ro) nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea informațiilor conținute sau disponibile prin intermediul acestui site web, iar aceste informații pot fi modificate fără notificare prealabilă. Sunteți încurajați să confirmați orice alte informații obținute de pe sau prin intermediul acestui site web cu alte surse și să analizați toate informațiile referitoare la orice stare medicală sau tratament cu medicul dumneavoastră.

DISCLAIMER REZULTATE GENERATE DE ACHIZIȚIONAREA PRODUSELOR DIGITALE SAU URMAREA CURSURILOR BLISK (www.blisk.ro):

Deși absolut toate informațiile cursurile, programele educaționale de pe BLISK (www.blisk.ro) sunt destinate pentru a fi implementate pe deplin, iar noi muncim din greu pentru a asigura că este ușor să fie facut acest lucru, utilizatorul obișnuit este posibil să le trateze ca pe o carte normală.

Marea majoritate „citesc” sau parcurg cartea o singură dată, apoi nu implementează programul și nici nu întreprinde nicio acțiune bazată pe acesta.

Rezultatele unei astfel de educații sunt intangibile și nu se măsoară în pierderea de grăsime, creșterea mușchilor, definiția abdominală sau alte rezultate pozitive de orice fel.

DECLAMAREA TESTIMONIALELOR: Mărturiile găsite BLISK (www.blisk.ro) și / sau de la LORELLE STYLE SRL sunt rezultate neverificate care ne-au fost transmise de către studenți și pot să nu reflecte experiența tipică a utilizatorului, s-ar putea să nu se aplice persoanei obișnuite și nu sunt destinate să reprezinte sau să garanteze că oricine va obține aceleași rezultate similare.

Nu suntem responsabili pentru nicio eroare sau omisiune în informațiile obținute despre rezultatele furnizate de noi de către autori sau orice tip de material expus. Este posibil ca, chiar și cu utilizarea perfectă a programului, să nu obțineți rezultatele descrise în mărturii. Acestea sunt menite să fie o prezentare vie a celor mai bune rezultate pe care le-a produs programul și nu ar trebui luate ca rezultatele obținute de un utilizator obișnuit.

Acest site web este un serviciu educațional care oferă informații despre EDUCAȚIE INTERIOARĂ. Materialele din BLISK (www.blisk.ro) sunt furnizate „așa cum este” și fără garanții de niciun fel, fie expres, nici implicit.

CA O CONDIȚIE EXPRESĂ ȘI OBLIGATORIE PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB, TREBUIE SĂ FIȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI PENTRU DISCLAIMER MEDICAL. DACĂ NU EȘTI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI, NU UTILIZA SITE-UL NOSTRU. UTILIZAREA TA PENTRU ACEST SITE WEB ȘI ORICE PARTICIPARE ÎN ACTIVITĂȚILE MENTIONATE PE ACEST SITE WEB, IMPLICĂ AUTOMAT ACORDUL TOTAL AL TERMENILOR DE DISCLAIMER MEDICAL.

Conținutul site-ului nu este un substitut pentru îngrijiri medicale directe, personale, profesionale și diagnostic. Niciunul dintre planurile sau exercițiile de dietă (inclusiv produsele și serviciile) menționate la BLISK (www.blisk.ro) nu trebuie efectuat sau utilizat altfel fără autorizare de la medicul dumneavoastră sau de la furnizorul de servicii medicale.

Informațiile conținute în interior nu sunt destinate să ofere sfaturi specifice de sănătate fizică sau mintală sau orice alt sfat pentru orice persoană sau companie și nu ar trebui să fie invocate în această privință. Nu suntem profesioniști din domeniul medical și nimic de pe acest site nu trebuie interpretat greșit pentru a însemna altfel.

Pot exista riscuri asociate participării la activitățile menționate pe BLISK (www.blisk.ro) pentru persoanele aflate în sănătate precară sau cu condiții preexistente de sănătate fizică sau psihică. Deoarece există aceste riscuri, nu veți participa la astfel de planuri de dietă, exerciții fizice, practici meditative avansate dacă vă aflați într-o stare de sănătate precară sau dacă aveți o condiție fizică sau mentală preexistentă. Dacă alegeți să vă asumați aceste riscuri, faceți acest lucru din proprie voință și acord, asumându-vă în mod conștient și voluntar toate riscurile asociate cu astfel de activități educaționale.

Informațiile educaționale sunt considerate corecte la momentul plasării lor pe BLISK (www.blisk.ro) Toate datele furnizate pe acest site web vor fi utilizate doar în scopuri informative. Informațiile furnizate nu sunt incluzive și sunt limitate la informațiile care sunt puse la dispoziție și astfel de informații nu ar trebui să fie utilizate ca fiind atotcuprinzătoare sau exacte.

Dacă aveți întrebări despre acest disclaimer sau despre mărturii, studii de caz și / sau exemple găsite pe BLISK (www.blisk.ro), vă rugăm să trimiteți un e-mail la bliskromania@gmail.com

Vă rugăm să rețineți că conținutul acestei pagini se poate modifica fără notificare prealabilă.

Acest DISCLAIMER MEDICAL a fost actualizat ultima dată pe 1 Octombrie 2023.

bottom of page