top of page

ACCESEAZĂ
2 MEDITAȚII DE SLĂBIRE GRATUIT

Introdu adresa ta de Email, și apasă butonul "Înscrie-te" pentru a primi meditațiile gratuit.

Partajând adresa dvs. de email, sunteți de acord cu Termenii & Condițiile noastre și cu Prelucrarea Datelor.

Blurry Blue

Beneficiază astăzi de puterea meditației cu Blisk

Meditația 1: Afirmații Pozitive

Meditația 2: Vizualizează atingerea obiectivului tău

Blurry Blue

Peste 300 de Oameni au beneficiat de Meditațiile Ghidate pentru Slăbire Blisk:

Iată ce au spus:

„Am încercat nenumărate metode să slăbesc, și nu a funcționat nici una. De aceea am fost sceptică să încerc aceste meditații. Am făcut întâi meditațiile gratuite, iar apoi am făcut cursul de meditații pentru slăbire și am rămas uimită cât de mult m-a ajutat să-mi depășesc convingerile limitative și să-mi ating obiectivele. Am reușit să slăbesc 5 kg. Vă mulțumesc echipa Blisk!”

- Gabriela Mocanu, Iași

„M-am luptat cu kilogramele în plus ani de zile, dar de când am început meditațiile, am reușit în sfârșit să cultiv un sentiment de calm. Înregistrările ghidate de meditații sunt incredibil de eficiente și îmi place cât de ușor este să le folosesc."

- Adina Anton, București

- Oana Gheorghe, Suceava

„Nu pot recomanda suficient de mult acest curs. Am aflat de el de la o colegă de la muncă care a reușit să slăbească. Înregistrările sunt liniștitoare și ușor de utilizat. Am observat o îmbunătățire semnificativă a stării mele generale de când o folosesc în mod regulat, și am slăbit 6 kg.”

Blurry Blue

Despre Meditație

New post for social media with phone screen and blurred background.png

Ce este Meditația? 

Meditația este o stare mentală caracterizată prin sugestibilitate sporită și atenție concentrată.

S-ar putea să întâlnești stări similare în mod natural, cum ar fi atunci când devii complet absorbit de o carte sau de un film.

Cum functioneazã?

Blisk funcționează similar cu alte aplicații de meditație. Tot ce trebuie să faci este să găsești un spațiu liniștit în care să nu fii deranjat, să te întinzi și să-ți pui căștile pentru a avea cea mai bună experiență. 

Va funcționa pentru mine?

Da, cercetările arată că Meditația ghidată funcționează pentru trei din patru persoane.

Ce este Meditația ghidată?

Meditația ghidată este un set pre-înregistrat de instrucțiuni și muzică liniștitoare pentru a vă ajuta să obțineți o stare meditativă.

Cu Blisk, vă puteți bucura de acest proces din intimitatea propriei case, având flexibilitatea de a alege când și unde doriți să ascultați meditațiile.

Ce se întâmplă în timpul unei ședințe?

În timp ce ascultați o sesiune de Meditație Blisk, instructorul vă va ghida către o stare relaxată și concentrată prin exerciții de vizualizare. Odată ce ajungeți în această stare în care mintea voastră este mai receptivă, veți auzi sugestii care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul.

Calm Sea

Meditația te ajută să slăbești!

         Vrei să slăbești, dar încercările tale nu dau roade? Dieta, și antrenamentele nu au funcționat așa cum ai sperat? Poate că răspunsul nu se află acolo.

         Minte sănătoasă, corp sănătos! Cei care doresc să slăbească se adresează de obicei specialiștilor în nutriție sau antrenorilor personali. Însă, pe lângă aceste aspecte, este crucial să înțelegem rolul minții în procesul de luare în greutate, adesea influențată de stres și factori emoționali. Dr. Deepak Chopra susține în cartea sa "Supercreierul" că totul începe în minte.

          Studii încă din anii '70 au relevat eficacitatea meditației în tratarea cu succes a obezității, cu o rată de succes de 93%. Alte cercetări recente din SUA, au confirmat rolul pozitiv al meditației în procesul de slăbire.

            Terapia prin meditație schimbă obiceiurile alimentare nesănătoase, inclusiv mâncatul compulsiv. Studii au demonstrat că aceasta ajută la reglarea nivelului de peptide, responsabile cu senzația de foame, contribuind la senzația de sațietate.

            Meditația s-a dovedit eficientă pentru cei care au încercat nenumărate diete sau au eșuat în menținerea unui regim sănătos. Aceasta poate învinge obiceiurile alimentare emoționale. Cei care se confruntă cu aceste provocări pot obține beneficii remarcabile prin meditație.

bottom of page